Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Tempur North Breeze bäddmadrass

Beställningsvara Levereras inom 5-6 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Tempur höstkampanj

Kampanj

Tempur höstkampanj

Under början av hösten får du 15% rabatt på sängar, madrasser och bäddmadrasser med Fast känsla (Original) från Tempur.

Gäller: 23 aug - 10 okt • Erbjudandet kan ej kombineras

Till kampanjen

Storlek

Ändra
180x200 cm

Storlek

Känsla

Ändra
Original (fast)

Känsla

9 601 kr
9 601 kr
Hemleverans 395 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: , , ,
Tryckavlastande Tre olika fastheter Tvättbart fodral 10-års garanti

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Tempur North Breeze har ett särskilt funktionsmaterial i fodralet som möjliggör snabbare effektivare fuktavledning, bort från din kropp. Du lämnas kvar med känslan att sova svalare och mer bekvämt.

Även en utmärkt säng och madrass kan inte alltid leverera den komfort och rofyllda sömn du söker. Tempur North Breeze är en 9 cm tjock madrass med ett 3D-fodral med funktionsmaterial som möjliggör snabbare fuktavledning bort från din kropp. Den kan placeras ovanpå en madrass, i gott skick, för att ge tryckavlastande komfort och stöd och på så vis ge dig en bättre nattsömn.

Viktigt! Tänk på att Tempur-bäddmadrassen kommer att förhålla sig till underlaget den ligger på så det är mycket viktigt att din nuvarande madrass/säng är i gott skick. Är ditt underlag en resårsäng så bör du välja en madrass med Originalkänsla.

Känsla

Tempurs bäddmadrasser är tillverkade med samma unika Tempur®-material som finns i Tempurs andra sömnprodukter och ger dig tryckavlastande kroppsanpassat stöd där du behöver det. Tempur-materialet reagerar på din kroppstemperatur och oberoende av din vikt, längd och form anpassar sig materialet till dig. Välj mellan två olika känslor: Fast (Original) och Mjuk (Cloud).

Tempur Original

Fastare känsla

Fasta och formbara madrasser som anpassar sig exakt efter din kroppsform

Tempur Cloud

Mjukare känsla

En innovativ balans mellan mjukhet och stöd.

Material

Material i fodral: Velour: 73% bomull, 22% polyester, 5% elastan
Dubbel Jersey: 100% polyester
Material i fyllning: Tempur®-material

Tvättråd

Bäddmadrassens fodral går att ta av och går att tvätta i upp till 60°C. Tvätta fodralet med avigsidan ut med dragkedjan stängd. Torktumla ej.

Försök inte tvätta, svamprengöra eller kemtvätta själva madrassen. Om du gör det kommer din produktgaranti att bli ogiltig. Det finns en stor risk att orsaka bestående skada, vilket förstör fördelarna och egenskaperna som det patenterade TEMPUR®-materialet tillhandahåller.

10-års garanti

Bäddmadrasserna från Tempur har en garanti på 10 år och kommer behålla formen med tiden.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Tempur

Material

Tempur®

Storlek

90×200 cm, 180×200 cm

Tjocklek

9 cm

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Bäddmadrasskydd

Fler bäddmadrasser från Tempur

 • Spara upp till 3 388 kr
  Tempur

  Tempur North Breeze bäddmadrass

  9 601 kr
 • Spara upp till 3 483 kr
  Tempur

  Tempur North Deluxe bäddmadrass

  8 495 kr
 • Spara upp till 2 689 kr
  Tempur

  Tempur 2-side bäddmadrass

  6 541 kr
 • Spara upp till 2 827 kr
  Tempur

  Tempur Promise bäddmadrass

  6 796 kr
 • Dela din stil med @kilamobler