Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Tempur North Breeze bäddmadrass

Från: 10 195 kr

Leverans: Hemleverans
+ 395 SEK
Hur sker leveransen?
Tryckavlastande Tre olika fastheter Tvättbart fodral 10-års garanti
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Tempur North Breeze har ett särskilt funktionsmaterial i fodralet som möjliggör snabbare effektivare fuktavledning, bort från din kropp. Du lämnas kvar med känslan att sova svalare och mer bekvämt.

Även en utmärkt säng och madrass kan inte alltid leverera den komfort och rofyllda sömn du söker. Tempur North Breeze är en 9 cm tjock madrass med ett 3D-fodral med funktionsmaterial som möjliggör snabbare fuktavledning bort från din kropp. Den kan placeras ovanpå en madrass, i gott skick, för att ge tryckavlastande komfort och stöd och på så vis ge dig en bättre nattsömn.

Viktigt! Tänk på att Tempur-bäddmadrassen kommer att förhålla sig till underlaget den ligger på så det är mycket viktigt att din nuvarande madrass/säng är i gott skick. Är ditt underlag en resårsäng så bör du välja en madrass med Originalkänsla.

Tjocklek: 9 cm

Känsla

Tempurs bäddmadrasser är tillverkade med samma unika Tempur®-material som finns i Tempurs andra sömnprodukter och ger dig tryckavlastande kroppsanpassat stöd där du behöver det. Tempur-materialet reagerar på din kroppstemperatur och oberoende av din vikt, längd och form anpassar sig materialet till dig. Välj mellan tre olika känslor: Fast (Original), Mjuk (Cloud) och Medium (Sensation).

Tempur Original

Fastare känsla

Fasta och formbara madrasser som anpassar sig exakt efter din kroppsform

Tempur Cloud

Mjukare känsla

En innovativ balans mellan mjukhet och stöd.

Tempur Sensation

Medium känsla

Ger rörelsefrihet liknande den från en traditionell resårmadrass.

Material

Material i fodral: Velour: 73% bomull, 22% polyester, 5% elastan
Dubbel Jersey: 100% polyester
Material i fyllning: Tempur®-material

Tvättråd

Bäddmadrassens fodral går att ta av och går att tvätta i upp till 60°C. Tvätta fodralet med avigsidan ut med dragkedjan stängd. Torktumla ej.

Försök inte tvätta, svamprengöra eller kemtvätta själva madrassen. Om du gör det kommer din produktgaranti att bli ogiltig. Det finns en stor risk att orsaka bestående skada, vilket förstör fördelarna och egenskaperna som det patenterade TEMPUR®-materialet tillhandahåller.

10-års garanti

Bäddmadrasserna från Tempur har en garanti på 10 år och kommer behålla formen med tiden.

Specifikationer

Varumärke

Tempur

Material

Tempur®

Vad våra kunder tycker om oss

Bäddmadrasskydd

Fler bäddmadrasser från Tempur

Dela din stil med @kilamobler