Dynor till relaxmöbler

Dynor till Lastpallssoffor

Dynor till lastpallar förvandlar dem till riktigt sköna och snygga utemöbler. Här på Kila Möbler har vi samlat underbara dynor som passar utmärkt till lastpallssoffor. Med lastpallar och dynor skapar du enkelt och snabbt en skön utegrupp som ser inbjudande och trendig ut. Möblerna blir unika och bekväma, perfekt när du vill bjuda familjen på en härlig sommarlunch, bjuda över kompisarna på en grillmiddag eller bara koppla av en eftermiddag i solen.

Vanliga frågor

Kan man klä om dynor till lastpall?

Vissa lastpallsdynor har avtagbar klädsel och då går den att byta, t.ex. lastpallsdynorna från Fritab. De lastpallsdynorna som är pikerade från ovansidan till undersidan går däremot inte att ta bort tyget från.

Tål dynor till lastpallar regn?

Vissa lastpallsdynor har tyg och stoppning som är anpassat så att de tål regn, de kallas då allvädersdynor. Dessa dynor kostar lite mer men tål betydligt mer, oftast är de även mer tåliga mot fläckar och solblekning.

Kan man tvätta dynor i maskin?

Vi rekommenderar inte att man tvättar hela dynor i tvättmaskinen. Använd istället textiltvätt från Leather Master eller försöka att handtvätta dynorna.