Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Artwood Tygprov – Utomhustyger

Beställningsvara Levereras inom 2-4 vardagar

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Utomhustyger

Ändra

Utomhustyger

Artwood har en stor kollektion tyger uppdelade i olika prisklasser. Här visas tyger för utomhus. Dessa tyger används främst till klädslar för Artwoods konstrottingmöbler som kan sys upp på beställning.

Artwoods utomhustyger är väderresistenta och ovanligt tåliga. Väderresistent betyder att de står emot både sol och regn. Men självklart håller de längre om du skyddar dem från extremväder.

Wembley Beige 100% Polypropylen
Wembley Black 100% Polypropylen
Wembley Stripe Beige 100% Polypropylen
Wembley Stripe Black 100% Polypropylen
Duo Black 100% Akryl

OBS! Klädslar i tyger från priskategori 5 är ”Upon request”, vilket innebär att leveranstiderna kan bli längre än normalt.

Trapani Blue 100% Akryl Teflon-finish
Trapani Herringbone Grey 100% Akryl Teflon-finish
Trapani Linen 100% Akryl Teflon-finish
Fortessa Linen 100% Plyolefinic
Fortessa Black/linen 100% Plyolefinic
Waterloo Linen 100% Polypropylen

Tygval * 

Välj färg ovan (måste anges)

kr
kr
Fri frakt via post 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Ej uppställd i butiken

Ej uppställd i butiken

Just denna produkten är inte uppställd i vår butik, men tänk på att produkten kan finnas i andra färger, storlekar eller variationer. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vilka snarlika produkter vi har. Om produkten finns på lager kan vi i vissa fall ta in den till butiken förutsatt att du kontaktar oss innan du besöker butiken.

Produkten i butik kan förekomma i annan färg och/eller material
Öppettider
Vardagar 10:00 – 18:00
Se fullständiga öppettider
Vi finns här

Kila Möbler AB
Kila 1
611 90 Ålberga
Hitta till oss

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Här kan du beställa tygprover till Artwoods utomhustyger. Varje tygprov kostar 9 kr inkl. frakt och skickas vanligtvis inom 1 arbetsdag. Tygbitarna är cirka 4 x 4 cm. När du beställer tygprov kan det skilja lite mellan tygprovet och det verkliga tyget som levereras. Det är samma kvalité, tyg, färg m.m. men ibland man det skilja lite i nyanserna mellan olika rullar/batcher.

Vi reserverar oss för att tygerna kan ta slut hos Artwood, om du önskar besked är du välkommen att kontakta kundtjänst innan beställning.

Om du har några andra frågor eller inte hittar det provet du letar efter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Artwood

Material

Tyg

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Fler tygprover

Dela din stil med @kilamobler