Matbord för utomhusbruk

Barbord

Funktionella och snygga barbord och barstolar som utemöbel

Har du ett mindre kök med begränsat utrymme är barbord o barstolar ett bra alternativ. Det är praktiskt och funktionellt och passar alla kök och matrum där ett middagsbord känns stort och klumpigt. Runt ett barbord kan ni samlas för en drink före maten, här kan du dricka ditt morgonkaffe och här kan du duka upp för en romantisk middag för två. Att sitta på en barstol under en lång middag kan vara jobbigt för många men just när det kommer till de där lite snabbare och enklare stunderna fyller barbordet och barstolarna verkligen sin funktion. Det är också trevligt för dina gäster att hänga runt barbordet medan du lagar klart middagen vilket också innebär att du får lite sällskap i köket. Och har du lite tur kan du kanske få hjälp att hacka klart grönsakerna och blanda dressingen!

Vanliga frågor

Vilket material på barbord utomhus är bäst?

Det finns många bra material men vad som är bäst varierar beroende på vad du söker. Allt i trä kräver mer underhåll medan konstrotting, metall och plast kräver mindre underhåll. Fråga oss gärna så leder vi dig rätt.

Hur kan man inreda med ett barbord?

Vi har barbord som passar från 2 till 6 platser, många väljer pallar framför stolar men ska man sitta en längre stund kan det vara skönt med en stol som har ryggstöd. Många av våra kunder väljer även att blanda stolar och pallar från en annan serie än bordet.