Möbelgrupper

Loungemöbler

Härliga loungegrupper ger din altan, ditt uterum eller din trädgård ett skönt och avslappnat uttryck. Med en loungegrupp kan du skapa en härlig plats där du kan samla vänner och familj till en god middag, ta en kopp kaffe i eftermiddagssolen eller bjuda kollegorna på en afterwork. Med dynor, kuddar och filtar är det enkelt att göra loungegrupper ute mer personliga, ombonande och mysiga. Kolla igenom vårt breda utbud för att skapa dig den uteplats som du trivs allra bäst i.

Vanliga frågor

Kan man ha en loungegrupp inomhus?

En loungegrupp passar lika bra inomhus som utomhus. Har ni ett uterum är en loungemöbel ett perfekt val. Det finns en mängd utföranden att välja mellan.

Hur underhåller man loungegrupper?

Beroende på vart du har placerat loungegruppen samt vilket material den är tillverkad av kräver den olika typer av underhåll. Det följer alltid med skötselråd när du köper en grupp men du kan även fråga oss eller läsa på vår skötselsida.

Är loungegrupper i aluminium bra?

Aluminium är ett material som både ser snyggt ut men som också är väldigt hållbart och lättskött. Söker du en möbelgrupp med lite underhåll är aluminium ett bra val.