Stolar och fåtöljer utomhus

Balkongstolar

Balkongstolar gör balkongen inbjudande

Ibland är det lätt att glömma bort sin balkong. Denna utmärkta uteplats har faktiskt många användningsområden och du kan enkelt göra den mycket inbjudande. Med hjälp av ett par snygga balkongstolar och ett bord har du snabbt fixat en härlig uteplats där du kan fika, äta middag eller bara mysa en stund. Hos oss kan du välja bland olika sorters balkongmöbler. Vi har snygga stolar i olika material som plast, teak och aluminium och dessutom mängder av färger. En del av våra balkongstolar har ryggstöd och armstöd, medan andra endast har ryggstöd. Fundera på vad du är ute efter och hur stor plats du har på balkongen. Vi har nämligen både större och mindre balkongmöbler. Om du vill ha ett riktigt praktiskt alternativ är våra balkongstolar i plast ett utmärkt val. Dessa kan du enkelt stapla på en hög så att de tar minimal plats.

Vanliga frågor

Hur underhåller man en balkongstol?

Hur man underhåller en balkongstol beror på vilket material den är tillverkad av, samt hur stolen är placerad. På vår hemsida under våra skötselsidor har vi samlat bra information om skötsel och underhåll för alla material.

Hur stora är balkongstolar?

Balkongstolar är oftast lite mindre och utan armstöd men det finns såklart många olika storlekar. På varje produktsida framgår bredd, djup, höjd och sitthöjd. Hör gärna av dig till oss om du söker fler mått.