Varumärken

Grythyttan Stålmöbler

Trädgårdsmöbler av högsta kvalitet

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag som tillverkat kvalitetsmöbler i många år, hos oss finner du hela sortimentet med fri frakt och snabb leverans.

Pågående kampanj

Höstkampanj på Grythyttan

Vi firar in hösten med 10% rabatt på alla möbler och dynor från Grythyttan Stålmöbler.

Vanliga frågor

Vad kostar möbler från Grythyttan?

Grythyttan Stålmöbler jobbar med tre olika träslag. Den billigaste är den oljelaserade furun, därefter kommer oljad ek följt av vitlackad ek och slutligen obehandlad teak.

Hur tvättar man stolar från Grythyttan?

Det vanligaste och enklaste sättet är att använda varmt vatten, såpa och en svamp. Blöt först möbeln tillsammans såpan, låt verka några minuter och skura sedan av den. Om det inte räcker finns starkare rengöringsmedel, t.ex. Grythyttans egna rengöring men vi rekommenderar alltid att börja med såpa då den är skonsam både mot möblerna och miljön, dessutom återfettar den träet vilket bygger upp ett naturligt skydd.

Hur länge håller möbler från Grythyttan?

Med rätt underhåll kan en möbel från Grythyttan Stålmöbler hålla i flera generationer. Om träet behöver bytas är det lätt att beställa en ny träsats. Vi säljer även rengöringsmedel och olja, behöver du vit- eller grönlack går det att köpa hos färghandlaren. Läs gärna mer om skötseln på vår hemsida.