Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Vattenmadrass DL heldämpad

Beställningsvara Levereras inom 2-6 vardagar

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Storlek

Ändra
183x213 cm

Storlek

5 275 kr
5 275 kr
Hemleverans 395 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: ,
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Vattenmadrass DL heldämpad har en slät madrassyta. Madrassen är avsedd att ligga i en säng med “hårda” kanter, en s.k. Hardsider. 4-lager fiberdämpning förankrade i botten för maximal livslängd. Ger ett bra stöd och gör vattnets rörelse i madrassen lugna och mjuka. Angivna mått är madrassens yttermått. Höjd 23 cm.

Supersize: 123×213 cm
Queensize: 153×213 cm
Kingsize: 183×213 cm

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Wacore

Storlek

123×213 cm, 153×213 cm, 183×213 cm

Dämpning

Heldämpad

Recensioner Trustpilot

Recensioner

Fler vattenmadrasser

Dela din stil med @kilamobler