Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Wonderland Note 532 ställbar enkelsäng

Beställningsvara Levereras inom 4-5 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

33 137 kr
33 137 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Kategorier: , , , ,
Fri frakt Skulderzon Tvättbar textil Vändbar 25 års garanti på ram- och fjäderbrott

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Wonderland Note 532 är en exklusiv ställbar säng med två lager pocket-madrass.

Standard Pocket i huvudmadrassen ger bra stöd. Med skulderzonen får du rätt avlastning för nacke, axlar och rygg och med madrassens stabila kanter sover du tryggt även på kanten av sängen.

Wonderland 532 Note ställbar säng ger dig riktigt bra komfort och med en trådlös fjärrkontroll har du full kontroll över din liggställning. Du kan steglöst med låg ljudnivå justera fotänden, rygg och nacke var för sig. Du kan styra sängens motorer och spara din favoritposition med antingen den medföljande fjärrkontrollen eller med en applikation i din smartphone. Med hjälp av röststyrning kan du justera sängens position. Under sängen finns belysning som kan tändas vid behov under natten utan att störa din partner.

För att slitaget ska kunna fördelas över hela sängen är huvudmadrassen vändbar. Textil på huvud- och bäddmadrass är avtagbar och kan tvättas i 60°C så att du alltid har en ren och behaglig säng att sova i.


Innehåll

1: Huvudmadrass

Comfort Pocket 6 varv, ger stöd och tryckavlastning på de rätta ställena. 5 zoner. Mjuk skulderzon.

2: Stoppning

Latex 2,5 cm. Följer kroppens kurvor optimalt, är mycket hållbar och ger den bästa ventilationen och sovklimatet.

3: Undermadrass

Ett extra lager 5-varvs zonpocket med mjuk skulderzon ger bra stöd och komfort.

4: Botten

Träram.

Motor: Linak TD3 motor, 2 st motorer (ben och rygg)
Nödsänkning vid strömavbrott

Styrning: Trådlös fjärrkontroll och App | App till iPhone | App till Android |

Minnesfunktion: Ja, spara tre av dina favoritinställningar

Egenskaper

Skulderzon

Skulderzon

De flesta föredrar att ligga på sidan. Då skapas det tryckpunkter mot skuldran. Därför har alla Wonderlandsängar en skulderzon. Den gör att din skuldra sjunker ned i sängen så att nacke, skuldra och rygg får rätt avlastning. Det ger bättre avslappning, återhämtning och sömnkvalitet.

Vändbar madrass

Vändbar madrass

Varje natt utsätts sängens stoppning och pocketfjädring för tryck, fukt och temperaturförändringar. Om du vänder på madrasserna ett par gånger varje år, fördelas slitaget på båda sidorna och materialen på den enda sidan kan vila och återhämta sig. Madrasserna kan vändas med den andra sidan upp, eller du kan vänd på huvud- och fotänden.

Bäddmadrass

Vill du ha någon annan bäddmadrass än de som listats i menyn väljer du ”Ingen bäddmadrass” i listan för bäddmadrasser och väljer sedan en annan på vår hemsida.

Premium Hyperflex bäddmadrass från Wonderland.

Premium Hyperflex

Premium Hyperflex är en bäddmadrass från Wonderland tillverkad med Hyperflex-stoppning och Rapid Dry-textilier. Hyperflex är ett polyuretanskum med mycket mjuka egenskaper som kännetecknas av en hög elasticitet och god ventilation. Rapid Dry är en textil med en specialtillverkad hålfiber som med större luftvolym gör att fukttransporten optimeras, vilket gör att du får en torr och behaglig sovmiljö. Bäddmadrassens tyg är tvättbart i upp till 60°C, det är även delbart på hälften för att det ska få plats i en vanlig tvättmaskin.

Stoppning:  Hyperflex
Höjd: 6 cm

Premium Pulse Latex

Bäddmadrassen Premium Pulse Latex från Wonderland.Premium Pulse Latex är en bäddmadrass från Wonderland tillverkad med latex-stoppning och Rapid Dry-textilier. Pulse Latex är en nyutvecklad naturlatex som följer kroppens kurvor optimalt, Pulse Latex ger även god ventilation och har utmärkta fukttransporterande egenskaper. Rapid Dry är en textil med en specialtillverkad hålfiber som med större luftvolym gör att fukttransporten optimeras, vilket gör att du får en torr och behaglig sovmiljö. Bäddmadrassens tyg är tvättbart i upp till 60°C, det är även delbart på hälften för att det ska få plats i en vanlig tvättmaskin.

Stoppning: Pulse Latex
Höjd: 7 cm

Seamless Base

Wonderlands dubbelsängar levereras som standard med så kallad "seamless base". Det innebär att det är ett helt tyg över de två underbäddarna eller ramsängarna i botten. Till enkelsängar går detta alternativ inte att välja då de endast har en botten.

I det flesta fall finns möjligheten att välja delade klädslar, utan Seamless.

Vi rekommenderar att man använder fyra sängben + stödben till en Seamless säng istället för åtta sängben, då det förstärker utseendet.

Tvättbar textil

En ren säng ger bättre sovkomfort. Damm och kvalster förekommer naturligt i vår miljö och avlägsnas genom god skötsel och tvätt. Därför är textilerna på en Wonderlandsäng avtagbara och kan tvättas vid 60°C. Använd liten mängd tvättmedel, skonsam centrifugering och dropptorkning. Delbara blixtlås förenklar tvätten.

Alla tyger Wonderland använder förtvättas, vilket tar bort damm som kan finnas i nya textilier och minskar risken för att tyget krymper eller ändrar färg när det tvättas i maskin.

Tvättbar textil ÖKO-tex Standard 100.

Wonderland Återvinningsbara textilier

Wonderland Recyclable är en exklusiv och OEKO-TEX- certifierad textil med lång hållbarhet. Textilen är PFC-fri och kan tvättas i 60°C. Tillverkningen av dessa tyger kräver inget vatten och de låga produktionstemperaturerna reducerar energiförbrukningen. Dessutom kan textilen återvinnas till nya produkter.

Harmolan

Harmolan är en typ av Olefin textil, som produceras av Polypropylen – en syntetisk textilfiber som bland annat används i sportkläder, underkläder och möbeltextil. Det är en av de lättaste textilfibrerna och är smutsavvisande, snabbtorkande, tvättbar och har en mycket lång hållbarhet. Textilen tillverkas av restprodukter utan att använda vatten.

Hur återvinns textilierna?

Wonderland RECYCLABLE kan sorteras som plast och återvinnas som Polypropylen (PP). Hur din lokala återvinningsstation hanterar plast varierar. Det vi vet, är att stora mängder av vårt plastavfall i dag går till energiåtervinning. Med vår återvinningsbara textil, vill vi sätta fokus på hur metoder för återvinning kan utvecklas för att reducera användningen av nya naturresurs.

OEKO-TEX®-certifierad

Vi väljer endast material och textil som är OEKO-TEX®-certifierad. Det betyder at de är testade för hälsofarliga kemikalier och du kan vara säker på att de ger en sund och hälsosam sovmiljö.


Färgval

Till Wonderlands sängar och sängtillbehör finns många alternativ när det kommer till färgval. Alla wonderlands tyger är Oeko-Tex certifierade och kan maskintvättas i 60°C. Använd liten mängd tvättmedel, skonsam centrifugering och dropptorkning.

Nedan kan du se alla färgval för den här produkten, klicka på färgen för att förstora den.
Kontakta oss om du vill beställa färgprover eller behöver mer information.

Återvinningsbar textil

Wonderlands återvinningsbara tyg är en exklusiv och OEKO-TEX®-certifierad textil med lång hållbarhet. Textilen är PFC-fri och kan tvättas i 60°C. Tillverkningen av dessa tyger kräver inget vatten och de låga produktionstemperaturerna reducerar energiförbrukningen. Dessutom kan textilen återvinnas till nya produkter.

25-års garanti.

Välj färgSoil 01100% Harmolan
Välj färgDim 02100% Harmolan
Välj färgLeaf 03100% Harmolan
Välj färgRime 06100% Harmolan
Välj färgAir 81100% Harmolan
Välj färgRain 82100% Harmolan
Välj färgForest 84100% Harmolan
Välj färgRiver 86100% Harmolan
Välj färgRock 87100% Harmolan
Välj färgHaze 88100% Harmolan

Övrig textil

Textilen kan tvättas i 60°C.

Välj färgNavy 6147% Polyester, 53% Polypropylen

Garanti

25 års garanti mot fjäder- och rambrott
5 års reklamationsrätt mot material- eller produktionsfel. Garantin omfattar inte normalt slitage.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Wonderland

Höjd

69 cm (inkl. ben/bäddmadrass)
48 cm (exkl. ben/bäddmadrass)

Utvald Bäddmadrass

Premium Hyperflex

Huvudmadrass

Standard Pocket 5 varv, Welun

Undermadrass

Zonpocket

Stoppning

Latex

Botten

Träram

Underrede

532

Komfort

Medium, Fast

Tvättbar textil

Ja, huvud- och bäddmadrassen

Montering & dokument

Frågor och svar

Frågor och svar

Produktrecensioner

Sänggavlar

 • Spara 1 798 kr
  Wonderland

  W400 Huvudgavel Navy 61, 180 cm

  4 190 kr
  Ord. 5 988 kr
  Spara 1 798 kr
 • Wonderland

  Wonderland Mellow sänggavel

  8 981 kr
  Finns i flera utföranden
 • Wonderland

  Wonderland Horizon sänggavel

  10 477 kr
  Finns i flera utföranden
 • Wonderland

  Wonderland Wall sänggavel

  13 126 kr
  Finns i flera utföranden
 • Wonderland

  Wonderland Harlequin sänggavel

  8 232 kr
  Finns i flera utföranden
 • Wonderland

  Wonderland Pique Huvudgavel

  8 981 kr
  Finns i flera utföranden
 • Wonderland

  Wonderland Quilt huvudgavel

  8 981 kr
  Finns i flera utföranden
 • Wonderland

  Wonderland W200 Huvudgavel

  6 736 kr
  Finns i flera utföranden
 • Wonderland

  Wonderland W400 Huvudgavel

  5 988 kr
  Finns i flera utföranden
 • Visa alla på egen sida

  Fler ställbara sängar från Wonderland

 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Note ställbar säng / Premium Hyperflex / 180x200 cm

  36 990 kr
  Ord. 52 552 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Sonate 733 ställbar dubbelsäng

  98 504 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Sonate 532 ställbar dubbelsäng

  80 084 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Medley 532 ställbar dubbelsäng

  73 178 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Note 532 ställbar dubbelsäng

  66 274 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Sonate 342 ställbar dubbelsäng

  57 056 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Medley 342 ställbar dubbelsäng

  50 150 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Note 342 ställbar dubbelsäng

  43 246 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Note 342 ställbar enkelsäng

  21 623 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Medley 342 ställbar enkelsäng

  25 075 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Sonate 342 ställbar enkelsäng

  28 528 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Note 532 ställbar enkelsäng

  33 137 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Medley 532 ställbar enkelsäng

  36 589 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Sonate 532 ställbar enkelsäng

  40 042 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Sonate 733 ställbar enkelsäng

  49 252 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Visa alla på egen sida

  Dela din stil med @kilamobler