Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Wonderland Sonate vändbar madrass

Beställningsvara Levereras inom 4-5 veckor

Lager & leverans

Produkten finns för tillfället inte på vårt eget lager men är antingen på väg till oss eller så går den att beställa från leverantören. Den aktuella leveranstiden framgår på produktsidan i den orange boxen som säger "Beställningsvara".
Beställer du flera olika produkter är det den med längst leveranstid som räknas för hela beställningen. Delleveranser kan bli aktuella vid större skillnader eller om något blir leveransförsenat, då meddelar vår kundservice det.

Kulör

Ändra
Soil 01

Kulör

 

Storlek

Ändra
90x200 cm

Storlek

Hårdhet

Ändra
Medium

Hårdhet

Bäddmadrass

Ändra
Premium Pulse Latex

Bäddmadrass

11 907 kr
Ord. 18 319 kr
11 907 kr
Ord. 18 319 kr
Fri hemleverans 0 SEK

Frakt & fraktpriser

Vi strävar efter att leverera med egna lastbilar och egen personal ända fram till din dörr i så stor utsträckning som möjligt. Idag sker det i mellersta Sverige. Övriga leveranser sker med DHL eller Postnord som speditör, vid stora varor levereras de till tomtgränsen av DHL. Mindre paket skickas med DHL till ditt närmaste ombud eller med Postnord direkt i din brevlåda.
Ej uppställd i butiken

Ej uppställd i butiken

Just denna produkten är inte uppställd i vår butik, men tänk på att produkten kan finnas i andra färger, storlekar eller variationer. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta reda på vilka snarlika produkter vi har. Om produkten finns på lager kan vi i vissa fall ta in den till butiken förutsatt att du kontaktar oss innan du besöker butiken.

Produkten i butik kan förekomma i annan färg och/eller material
Öppettider
Vardagar 10:00 – 18:00
Lördagar 10:00 – 15:00
Söndagar Stängt
Se fullständiga öppettider
Vi finns här

Kila Möbler AB
Kila 1
611 90 Ålberga
Hitta till oss

Kategorier: ,
Fri frakt Tvättbar 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott

Mer om produkten

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Wonderland Sonate Vändbar madrass passar till ställbara sängar och traditionella sängramar. Sonate Vändbar madrass har ett lager progressiv Exclusive Pocket fjädring med mjuk skulderzon som ger en behaglig sovkomfort. Madrassens tyger kan med enkelhet tas av och tvättas, vilket gör att du alltid har en ren och behaglig säng.

Wonderlands bäddmadrasser

Vill du ha någon annan bäddmadrass än de som listats i menyn väljer du ”Ingen bäddmadrass” i listan för bäddmadrasser och väljer sedan en annan på vår hemsida. Här kan du läsa mer om de olika bäddmadrasserna.

Premium Hyperflex bäddmadrass från Wonderland.

Premium Hyperflex bäddmadrass

Premium Hyperflex är en bäddmadrass från Wonderland tillverkad med Hyperflex-stoppning och Rapid Dry-textilier. Hyperflex är ett polyuretanskum med mycket mjuka egenskaper som kännetecknas av en hög elasticitet och god ventilation. Rapid Dry är en textil med en specialtillverkad hålfiber som med större luftvolym gör att fukttransporten optimeras, vilket gör att du får en torr och behaglig sovmiljö. Bäddmadrassens tyg är tvättbart i upp till 60°C, det är även delbart på hälften för att det ska få plats i en vanlig tvättmaskin.

Stoppning:  Hyperflex
Höjd: 6 cm

Bäddmadrassen Premium Pulse Latex från Wonderland.

Premium Pulse Latex

Premium Pulse Latex är en bäddmadrass från Wonderland tillverkad med latex-stoppning och Rapid Dry-textilier. Pulse Latex är en nyutvecklad naturlatex som följer kroppens kurvor optimalt, Pulse Latex ger även god ventilation och har utmärkta fukttransporterande egenskaper. Rapid Dry är en textil med en specialtillverkad hålfiber som med större luftvolym gör att fukttransporten optimeras, vilket gör att du får en torr och behaglig sovmiljö. Bäddmadrassens tyg är tvättbart i upp till 60°C, det är även delbart på hälften för att det ska få plats i en vanlig tvättmaskin.

Stoppning: Pulse Latex
Höjd: 7 cm

Wonderlands Superior Pulse latex bäddmadrass.

Superior Pulse Latex

Superior Pulse Latex är en bäddmadrass från Wonderland tillverkad med latex-stoppning och textilier med teknologin “37°”. Pulse Latex är en nyutvecklad naturlatex som följer kroppens kurvor optimalt, Pulse Latex ger även god ventilation och har utmärkta fukttransporterande egenskaper. Tyget som använts för denna bäddmadrass anpassar sig efter din kroppstemperatur för att hålla den vid en optimal nivå – inte för varm och inte för kall, en teknologi som Wonderland kallar för “37°”. Bäddmadrassens tyg är tvättbart i upp till 60°C, det är även delbart på hälften för att det ska få plats i en vanlig tvättmaskin.

Stoppning: Pulse Latex
Höjd: 8 cm

Wonderland Excellence bäddmadrass i latex.

Excellence Pulse Latex

Excellence Pulse Latex är en bäddmadrass i den absoluta toppklassen som ger den bästa tryckavlastningen du kan tänka dig. Hela 12 cm hög med Pulse Latex och exklusiv fibervaddering som ger en mycket följsam madrass. Tyget som använts för denna bäddmadrass anpassar sig efter din kroppstemperatur för att hålla den vid en optimal nivå – inte för varm och inte för kall, en teknologi som Wonderland kallar för ”37°”. Bäddmadrassens tyg är tvättbart i upp till 60°C, det är även delbart på hälften för att det ska få plats i en vanlig tvättmaskin.

Stoppning: Pulse Latex
Höjd: 12 cm


Smaragd Pulse Latex bäddmadrass från Wonderland.

Excellence Pulse Latex med kuvertkant

Excellence Pulse Latex är en bäddmadrass från Wonderland i den absoluta toppklassen. Madrassen är tillverkad med latex-stoppning och textilier med teknologin ”37°”. Pulse Latex är en nyutvecklad naturlatex som följer kroppens kurvor optimalt, Pulse Latex ger även god ventilation och har utmärkta fukttransporterande egenskaper. Tyget som använts för denna bäddmadrass anpassar sig efter din kroppstemperatur för att hålla den vid en optimal nivå – inte för varm och inte för kall, en teknologi som Wonderland kallar för ”37°”. Smaragd Pulse Latex är pikerad och har en exklusiv kant i samma textilier som Wonderlands sängar.

Stoppning: Pulse Latex
Höjd: 12 cm
Tvättbar textil: Skumtvätt

 • Huvudmadrass: Exclusive Pocket, 8-varvs fjäder
 • Stoppning: Latex 2,5 cm
 • Höjd (exkl. ben och bäddmadrass): 20 cm
 • Tvättbar: Ja, All textil (upp till 60°C)
 • Garanti: Wonderland ger 25 års garanti mot fjäder- och rambrott

Exclusive pocket 8-varvsfjäder 25-års garanti

Tvättbar textil

En ren säng ger bättre sovkomfort. Damm och kvalster förekommer naturligt i vår miljö och avlägsnas genom god skötsel och tvätt. Därför är textilerna på en Wonderlandsäng avtagbara och kan tvättas vid 60°C. Använd liten mängd tvättmedel, skonsam centrifugering och dropptorkning. Delbara blixtlås förenklar tvätten.

Alla tyger Wonderland använder förtvättas, vilket tar bort damm som kan finnas i nya textilier och minskar risken för att tyget krymper eller ändrar färg när det tvättas i maskin.

Tvättbar textil ÖKO-tex Standard 100.

Skulderzon

Skulderzon

De flesta föredrar att ligga på sidan. Då skapas det tryckpunkter mot skuldran. Därför har alla Wonderlandsängar en skulderzon. Den gör att din skuldra sjunker ned i sängen så att nacke, skuldra och rygg får rätt avlastning.


Vändbar madrass

Vändbar

Madrassen är vändbar så att slitaget kan fördelas på båda sidorna. Detta förlänger sängens livslängd, samtidigt som komforten upprätthålls år efter år.

Färgval

Till Wonderlands sängar och sängtillbehör finns många alternativ när det kommer till färgval. Alla wonderlands tyger är Oeko-Tex certifierade och kan maskintvättas i 60°C. Använd liten mängd tvättmedel, skonsam centrifugering och dropptorkning.

Nedan kan du se alla färgval för den här produkten, klicka på färgen för att förstora den.
Kontakta oss om du vill beställa färgprover eller behöver mer information.

Återvinningsbar textil

Wonderlands återvinningsbara tyg är en exklusiv och OEKO-TEX®-certifierad textil med lång hållbarhet. Textilen är PFC-fri och kan tvättas i 60°C. Tillverkningen av dessa tyger kräver inget vatten och de låga produktionstemperaturerna reducerar energiförbrukningen. Dessutom kan textilen återvinnas till nya produkter.

25-års garanti.

Välj färgSoil 01100% Harmolan
Välj färgDim 02100% Harmolan
Välj färgLeaf 03100% Harmolan
Välj färgRime 06100% Harmolan
Välj färgAir 81100% Harmolan
Välj färgRain 82100% Harmolan
Välj färgForest 84100% Harmolan
Välj färgRiver 86100% Harmolan
Välj färgRock 87100% Harmolan
Välj färgHaze 88100% Harmolan

Övrig textil

Textilen kan tvättas i 60°C.

Välj färgNavy 6147% Polyester, 53% Polypropylen

Priset avser säng inklusive sängben men utan övriga tillbehör. Har eventuell bäddmadrass valts i menyn ovanför köpknappen är den inkluderad i priset. Priset avser inte övriga tillbehör så som huvudgavel, fotgavel, gavelkuddar, kuddar, täcken, överkast, ottomaner, sängbord.

Stäng produktbeskrivning

Specifikationer

Specifikationer

Varumärke

Wonderland

Komfort

Mjuk, Medium, Fast, Extra fast

Höjd

20 cm

Montering & dokument

Frågor och svar

Frågor och svar

Produktrecensioner

Fler vändbara madrasser

 • Tempur

  Tempur Pro Prima madrass - 21 cm

  17 990 kr
  Finns i flera utföranden
 • Tempur

  Tempur Pro Luxe CoolQuilt madrass - 30 cm

  30 990 kr
  Finns i flera utföranden
 • Tempur

  Tempur Pro Plus CoolQuilt madrass - 25 cm

  24 990 kr
  Finns i flera utföranden
 • Tempur

  Tempur Pro Plus Smartcool madrass - 25 cm

  22 990 kr
  Finns i flera utföranden
 • Tempur

  Tempur Pro Smartcool madrass - 21 cm

  20 990 kr
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Carpe Diem

  Stora Harpö resårmadrass / Exclusive Collection

  32 850 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Carpe Diem

  Lilla Harpö resårmadrass / Exclusive Collection

  21 730 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Carpe Diem

  Stora Harpö resårmadrass

  31 350 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Carpe Diem

  Lilla Harpö resårmadrass

  20 230 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 15 006 kr
  Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Sonate vändbar madrass

  11 907 kr
  Ord. 18 319 kr
  Spara upp till 15 006 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 11 345 kr
  Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Medley vändbar madrass

  9 867 kr
  Ord. 15 180 kr
  Spara upp till 11 345 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Spara upp till 5 833 kr
  Fri hemleverans
  Wonderland

  Wonderland Lento vändbar madrass

  6 466 kr
  Ord. 9 949 kr
  Spara upp till 5 833 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Supreme vändbar madrass

  33 715 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Prestige vändbar madrass

  25 215 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Ambassadör vändbar madrass

  19 415 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Hilding Anders

  Vändbar resårmadrass

  2 910 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Diplomat vändbar madrass

  13 460 kr
  Fri hemleverans
  Finns i flera utföranden
 • Hilding

  Skummadrass

  1 470 kr
  Finns i flera utföranden
 • Visa alla på egen sida

  Dela din stil med @kilamobler