Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Woolong™ 120 multidyna 120×25 cm grafit

295 kr

Den här produkten är tyvärr slutsåld både hos oss och leverantören, kommer åter till våren 2022.

Artikelnr: WL-25-120-02 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Sittunderlaget Woolong är enkelt att ta med sig och packa ned i ryggsäcken till vandringen eller som dyna i kalla ishallen. Sittunderlaget är tillverkat i helt ofärgad, kemikaliefri merinoull som våttovats och pressats till en lagom densitet och mjukhet. Detta gör också att den är vändbar och då ull naturligt är smutsavvisande behövs sittunderlaget tvättas mycket sällan. Dessutom kliar inte merinoull samtidigt som det värmer behagligt som vintern, och svalkar om sommaren – helt enkelt ett modernt substitut till plast, tillverkad av världens äldsta textil. Woolong har också två hål som gör att den är enkel att hänga upp på en krok samt att få upp ur en välfylld ryggsäck.

Material: 100% merinoull
Dunderwools produkter är gjorda av merinoull som tvättas och filtas skonsamt för att behålla fiberns naturliga egenskaper. Ull är naturlig smutsavvisande och alla Dunderwools dynor är vändbara. Detta gör att produkterna kan användas i längre tid mellan tvättarna, vilket skonar både produkt och miljö.

Ullfiberns uppbyggnad gör att den inte brinner och därför är alla Dunderwool produkter naturligt flamsäkra – inga konstiga kemikalier behövs!

Tvättråd:
Handtvätt max 30°

Mått:
Längd 120 cm, Bredd 25 cm, Tjocklek 1 cm

Specifikationer

Varumärke

Dunderwool

Material

Ull

Vad våra kunder tycker om produkten

Fler produkter från Dunderwool

 1. Spara 36 kr
  Dunderwool

  Wooldrop™ 12 glasunderlägg 12x15 cm grafit 4-pack

  84 kr
 2. Slut för säsongen
  Dunderwool

  Woolay™ 185 multidyna grafit

  830 kr
 3. Spara 149 kr
  Dunderwool

  Woolay™ 110 multidyna grafit

  346 kr

Dela din stil med @kilamobler