#yesKilaMobler

I de fall vi tror dina bilder kan inspirera våra andra kunder kommer vi skicka dig en förfrågan i kommentarsfältet för bilden. Om du godkänner att vi använder bilden svarar du på kommentaren med #yesKilaMobler. Om vi vill använda flera bilder kommer vi skicka en förfrågan för varje bild som då måste godkännas med #yesKilaMobler.

Vid en publicering på Kila Möblers hemsida eller övriga kanaler kommer det framgå var bilden kommer från, även länk till kontot.

När du svarar på vår förfrågan med hashtag #yesKilaMobler, godkänner du följande:

Du ger Kila Möbler AB (556165-5324), en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du har taggat eller svarat med #yesKilaMobler, i marknadsföring och/eller reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, kataloger, e-post och annan kundkommunikation, butiksmaterial och andra marknadsföringssyften.

Du intygar och försäkrar härmed att du äger eller kontrollerar alla rättigheter till dina bilder och texter, du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och Kila Möbler AB användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag. Dessutom intygar du att du är en person (dvs. inte ett företag), att du är minst 18 år eller har föräldrarnas samtycke.

Härmed befriar du Kila Möbler AB från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Kila Möbler AB och alla personer som handlar för Kila Möbler Abs räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Vid en eventuell publicering kan vi i vissa fall behöva redigera inlägget från sitt original.

Om du ångrar dig

Du kan när som helst återkalla ditt godkännande genom att trycka på ”i”-ikonen i det lägre vänstra hörnet på bilden du valt att dela, du länkas då till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt godkännande. Det går även bra att kontakta vår kundtjänst på [email protected] Bilderna plockas sedan bort senast inom 14 dagar, förutom om det redan finns tryckt material som då kan användas tills det är slut.