Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Aerocover möbelskydd, 205×100 cm höjd 70 cm

779 kr

Leverans: DHL utlämningsställe
+ 55 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: 7961 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Detta möbelskydd passar bland annat loungesoffor upp till 205 cm långa och loungefåtöljer placerade bredvid varandra. Om skyddet används till fåtöljer passar skyddet till två stycken fåtöljer med en maxbredd på 102 cm eller tre fåtöljer eller moduler med en bredd på max 68 cm.

Genom att använda möbelskydd till dina utemöbler när du inte använder dem förlänger du deras livslängd. Du skyddar dem mot smuts, regn och andra väderomslag.

AeroCover från Platinum är ett vattenavisande möbelskydd som samtidigt andas, vilket reducerar kondens och därmed hjälper till att förhindra att mögel bildas när du täcker över dina trädgårdsmöbler. Möbelskyddet är utrustat med två dragskor i nedre kanten för att få den bästa passformen. Till ditt möbelskydd medföljer en smidig liten väska där du kan förvara skyddet när det inte används.

Mått:
Längd 205 cm, Bredd 100 cm, Höjd 70 cm

Specifikationer

Varumärke

Aerocover

Material

Polyester

Vad våra kunder tycker om oss

Tillbehör

  1. AeroCover

    Sandpåsar 4-pack

    209 kr

Fler produkter från Aerocover

  1. AeroCover

    Aerocover parasollskydd 230 cm

    419 kr

Fler fåtölj- och soffmodulskydd, soffskydd

Dela din stil med @kilamobler