Byråer från Artwood

Piffa upp sovrummet, vardagsrummet, gästrummet eller hallen med en riktigt läcker Artwood-byrå av trä, läder eller borstat stål!

 1. Fri hemleverans
  Artwood

  Denver byrå

  32 770 kr
  Fri hemleverans
 2. Fri hemleverans
  Artwood

  Hunter byrå antikgrå

  14 620 kr
  Fri hemleverans
 3. Fri hemleverans
  Artwood

  Hunter byrå svart

  14 620 kr
  Fri hemleverans
 4. Fri hemleverans
  Artwood

  Elmwood skänk/byrå

  24 410 kr
  Fri hemleverans
 5. Fri hemleverans
  Artwood

  Vermont byrå dubbel

  28 370 kr
  Fri hemleverans

Artwood byrå – en robust möbel i klassisk anda

Byrån är en klassisk möbel som har utgjort en viktig beståndsdel i våra hem i många hundratals år. Och även om möbelsnickare och designers förstås har experimenterat en hel del även med denna alldagliga möbel, har byråns utformning eller syfte inte förändrats avsevärt genom historien. Faktum är att vi tycks gilla denna tydliga, oftast rektangulära förvaringspjäs i all sin praktiska enkelhet. Artwoods byråer är stilrena, exklusiva byråer i slitstarkt material som åldras riktigt väl. Att skapa en modern och originell byrå som förvaltar arvet av denna folkkära möbels ofta ganska nedtonade och lätt hemlighetsfulla roll, är förstås en konst i sig, men en konst som Artwood sannerligen bemästrar.

Närbild på byrålådor från Ekbyrån Denver.

Innovativa byråer i härligt material

Artwood skapar unika och innovativa byråer i fantastiskt material. En byrå från Artwood ger alltid ett självklart intryck, som om varje millimeter av varje byråmodell är oersättlig, i såväl handling som tanke. Ingen detalj känns överflödig. Samtidigt förmedlar varje byrå från Artwood också en slags spontan och elegant skaparglädje. Eller vad sägs om en randig byrå i vackert vintage cigar-läder, canvas och läckra nitar? Eller en Elmwood-byrå i massiv alm med svarta metallhandtag? På grund av det sofistikerade uttryck som varje artwoodbyrå besitter gör de sig bra i husets alla rum och vrår. Vissa lämpar sig dessutom utmärkt även som sängbord eller skänk. Missa heller inte Artwoods kistliknande byråer, utformade med både lådor och lock.

Låt dig inspireras av vår breda kollektion av byråer från Artwood och fundera över var någonstans just du kan ha glädje av en riktigt snygg byrå!