Skrivbord från Artwood

Oavsett om det gäller arbete, nätsurfande, tv-spelande eller helnattsplugg inför tentor, så är det oerhört viktigt att ha ett bekvämt skrivbord att sitta vid. Med ett dekorativt och välkonstruerat skrivbord från Artwood blir jobbet lite enklare och nöjena mycket roligare!

 

 1. Fri hemleverans
  Artwood

  Hunter skrivbord antikgrå

  17 985 kr
  Fri hemleverans
 2. Fri hemleverans
  Artwood

  Hunter skrivbord svart

  17 985 kr
  Fri hemleverans
 3. Fri hemleverans
  Artwood

  Vermont skrivbord svart

  20 339 kr
  Fri hemleverans
 4. Fri hemleverans
  Artwood

  Vermont skrivbord ek

  20 670 kr
  Fri hemleverans
 5. Fri hemleverans
  Artwood

  Aviator Valkyrie skrivbord

  58 950 kr
  Fri hemleverans

Artwood skrivbord – exklusiv formgivning i vackra material

Ett bra skrivbord är minst lika viktigt som en skön stol för att man ska kunna sitta och arbeta bekvämt under längre perioder. Jobbar du hemifrån, studerar eller kanske spenderar mycket tid framför datorn på fritiden kan det därför vara en god idé att investera i ett riktigt kvalitetsskrivbord från Artwood. Alla Artwoods skrivbord är stadigt konstruerade med sann känsla för design och i många fall helt unika. Ta till exempel vintagemodellen ”Slab”, som är tillverkad helt i läder med fantastiska detaljer och vackra beslag – eller innovativa ”Aviator Valkyrie”, ett flygplansinspirerat skrivbord i nitad metall, exklusivt designat av Timothy Qulton. Artwood har även utsökt formgivna skrivbord i svart björk, ek och creekwood – alla högklassiga material med sina egna unika karaktärsdrag.

Karaktärsfulla skrivbord med smart förvaring

Det är alltid skönt att ha tillgång till pennor, anteckningsblock, dataprylar, böcker och viktiga papper i nära anslutning till platsen där man sitter och arbetar. När man köper ett nytt skrivbord bör man därför tänka på att investera i ett bord med inbyggda hyllor eller lådor där man kan förvara det man vill ha nära till hands. Samtliga skrivbord från Artwood är väl genomtänkta och givetvis försedda med lådor eller hyllplan för praktisk förvaring av viktiga ting. Väljer du ett skrivbord från Artwood får du både en snygg, stabil och användbar kvalitetsmöbel som du med all säkerhet kommer du att trivas med i många år framöver.

Du vet väl om att du kan få ditt nya Artwood skrivbord fritt hemlevererat? Kika efter den gula flaggan när du beställer!