Parasoller från Brafab

Sommar och sol är underbart. Ibland är det dock skönt att sitta i skuggan. Med ett parasoll från Brafab skapar du enkelt och snabbt en härlig plats i skuggan när solens strålar är för starka. Njut av sommaren hela dagen!

 

 1. Slut för säsongen
  Brafab

  Linz frihängande parasoll antracit/khaki 250x250 cm

  3 795 kr
  Slut för säsongen
 2. Spara 600 kr
  Brafab

  Fiesole frihängande parasoll svart Ø350 cm

  5 395 kr
  Ord. 5 995 kr
  Spara 600 kr
 3. Spara 1 077 kr
  Brafab

  Parma parasoll svart Ø350 cm

  4 308 kr
  Ord. 5 385 kr
  Spara 1 077 kr
 4. Slut för säsongen
  Brafab

  Cambre parasoll antracit/grå Ø300 cm

  1 225 kr
  Slut för säsongen
 5. Slut för säsongen
  Brafab

  Cambre parasoll antracit/khaki Ø300 cm

  1 225 kr
  Slut för säsongen
 6. Spara 298 kr
  Brafab

  Andria parasoll silver/svart Ø250 cm

  1 192 kr
  Ord. 1 490 kr
  Spara 298 kr

Små enkla parasoll till riktigt stora härliga parasoll

Det spelar ingen roll om du har en liten balkong, en enkel uteplats på gräsmattan eller en stor skön altan, vi har parasoller för alla utemiljöer. Välj ett litet praktiskt parasoll till din balkong och ett stort härligt parasoll till trädäcket. Ett parasoll gör verkligen att du kan njuta av sommaren hela dagen lång under hela säsongen. Ett parasoll ger en behaglig skugga de riktigt soliga sommardagarna och ett parasoll kan också ge ett enkelt skydd mot sommarregnet. Du kan vrida och flytta ett parasoll precis hur du vill för att få skugga där du önskar. Njut av sommaren under ett härligt parasoll!

Stort urval parasoller i olika material, färger och former

Hos Brafab hittar du en mängd olika parasoller i olika utföranden och former. Parasollerna finns i flera olika material och färger för att de ska passa in i din utemiljö och med de utemöbler du valt. Stativen till parasollerna finns också i olika material, till exempel trä och aluminium, för att passa olika stilar. Många av de stora parasollerna kommer med en vev för ett steglöst reglage. Det finns också parasoll som du kan fästa direkt på väggen. Till parasollet ska du välja en fot. Den ger parasollet rätt tyngd för att stå stabilt. Parasollfötter finns i olika varianter. De som är tillverkade i sten är tunga i sig själva och finns med hjul och handtag så att du enkelt kan flytta dem. Parasollfötter av plast fyller du med sand eller vatten för att ge dem tyngd. Ett parasoll utsätts för mycket slitage. Använd gärna ett parasollöverdrag när du inte har det uppfällt. Det skyddar mot solblekning, pollen, regn och smuts. Fäll också alltid ner det när det blåser starka vindar.