Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Edison the grand connect lampa

6 299 kr

Leverans: Hemleverans
+ 395 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet

Produktbeskrivning

En av de senaste lysande tilläggen till Fatboy-familjen är en lampa. Edison the Grand är en vit och överdimensionerad variation på bordslampan som passar som goolvlampa. Hela lampan lyser inklusive foten och den ger ett jämnt och behagligt ljus. Lampan är tillverkad av vit polypropylen och har en 8 meter lång sladd, som dessutom är CE-märkt och således godkänd för utomhusbruk, vilket gör att du kan ta med lampan ut i trädgården. Med sin överdimensionerade kropp visar lampan en robust elegans även när den är släckt. Lampan passar lika bra inomhus som utomhus, så tveka inte att ta placera den på din gräsmatta mitt under himlen eller i ditt vardagsrum.

Edison connect lampor kan styras via Fatboys ljuskontroll-app till smartphones. Lampan går att ställa in i tre olika ljusstyrkor. Appen har flera andra funktioner, såsom timer och möjlighet att länka samman olika lampor från Fatboy. Appen finns tillgänglig för ios och android.

Mått / Vikt
Lampa: Diameter Ø60 cm, höjd 90 cm / Vikt 13 kg.
Sladd: 8 m

Material: Polypropen

Temperaturtålighet (Min/max): -10ºC / 40ºC

Specifikationer

Varumärke

Fatboy

Material

Plast

Vad våra kunder tycker om produkten

Fler lampor i serien Edison

  1. Fatboy

    Edison the petit lampa

    789 kr
  2. Fatboy

    Edison the mini lampor 3-set

    1 739 kr

Dela din stil med @kilamobler

FilnamnFiltypStorlek
Produktblad – Edison the Grandpdf1,89 MB