Hammocktak från Hillerstorp

Hammockens tak är kronan på verket, men också den del som utsätts för mest slitage i form av väder och vind. Taket är dock enkelt att byta ut om man vill ge sin hammock en uppfräschning. Här hittar du alla våra fina hammocktak från Hillerstorp!

Snygga och slittåliga hammocktak från Hillerstorp

Sommaren är en härlig men föränderlig årstid. Ibland skiner solen, ibland bjuds vi på snålblåst – ibland på regn. Men visst är det ganska mysigt att sitta och gunga i en hammock medan man hör regnet smattra lite lätt mot taket? Det är däremot inte så mysigt att sitta under ett hammocktak som läcker. Eftersom taket utsätts mest för sol, regn och vind är det ju också den del av hammocken som blir sliten först. Vill man undvika obehagliga överraskningar är det därför alltid en god idé att se över taket i god tid innan det är dags att ställa fram hammocken på våren – och skaffa ett nytt hammocktak vid behov. I vårt sortiment från Hillerstorp finns flera fina hammocktak att välja mellan – alla i slittålig, vattenavvisande polyester.

Nytt hammocktak – ny hammock

Att byta hammocktak behöver inte nödvändigtvis vara en praktisk åtgärd för att det gamla är trasigt eller slitet, ibland vill man kanske bara ge sin hammock en uppdatering och byta till ett tak i en annan färg eller design. I vårt utbud från Hillerstorp finner du snygga hammocktak i både vitt, beige, grönt, svart och blått, liksom en blå modell med vit kant. Att enbart byta ut taket är ett betydligt mer prisvärt alternativ än att skaffa en helt ny hammock – men resultatet är näst intill detsamma. Vill man göra en ännu större förändring kan man även köpa nya dynor i samma färg. Våra hammocktak från Hillerstorp passar till de flesta av märkets hammockmodeller, men kontrollera i produktbeskrivningen för respektive tak så att mått och passform stämmer överens med din hammock innan du beställer.

Glöm inte att skaffa ett nytt hammocktak i god tid så att trädgårdens främsta mysmöbel är i toppskick innan sommaren!