Soffor från Hillerstorp

Letar du efter en mysig soffa för hela familjen, en romantisk trädgårdssoffa, en lyxig loungemöbel till terrassen, en smidig tvåsitsare till balkongen eller kanske en stilren skönhet i välarbetad konstrotting till uterummet? Bland våra underbara soffor från Hillerstorp hittar du allt detta och mer därtill!

En Hillerstorp soffa för både familjemys och eleganta bjudningar

En soffa till uteplatsen väljer man kanske inte riktigt på samma sätt som en vardagsrumssoffa, men två kriterier är oftast desamma – design och bekvämlighet. Oavsett om man väljer en soffa till vardagsrummet, altanen eller trädgården så vill man givetvis att den ska vara snygg och skön att sitta i. Vilket man prioriterar högst beror dock mycket på vad man tänkt använda soffan till. En småbarnsfamilj har kanske mest behållning av en mysig soffa med mjuka dynor och avtagbar klädsel – medan ett karriärspar som ofta bjuder hem vänner och kollegor kanske föredrar en lite mer elegant och stilren soffa med fastare sittkomfort. Å andra sidan kan det vara precis tvärtom, det är ett väldigt personligt val. Lyckligtvis har vi ett enormt utbud av både mysiga, stilrena och eleganta Hillerstorp soffor att välja mellan här på Kila möbler, så alla kan hitta en soffa som passar såväl personlighet som livsstil och estetiska smaklökar.

Soffor som håller sig snygga i alla väder

En soffa som ska lämnas utomhus hela sommaren måste också kunna stå emot vädrets makter för att hålla sig snygg i längden. Hillerstorp är proffs på utemöbler och majoriteten av deras härliga soffor är tillverkade i väderbeständiga material, såsom teak, kärnfuru, värmebehandlad ask, aluminium och den träliknande plasten Gaumo™. Eventuella dynor är nog säkrast att ta in när de inte används, men sofforna tål att stå ute i både sol, regn och blåst. Undantagen är de vackra modellerna i äkta rotting som mår bäst av att placeras inomhus. För den som gillar rottinglooken och gärna vill ha en sådan soffa på uteplatsen har Hillerstorp emellertid gott om snygga, vädertåliga varianter tillverkade i den naturtrogna konstrottingen Quató™.

Vilken Hillerstorp soffa vill du helst avnjuta sommarvädret i där hemma på altanen?