Ramsängar från Jensen

Det är lätt att sova länge och skönt när du ligger på en ramsäng från Jensen. Detta märke är ett av de ledande när det kommer just till sängar, något som inte är svårt att förstå varför. Hitta en fantastisk ramsäng och kombinera det med både madrass och snygga ben.

 

 1. Spara upp till 13 514 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Supreme ramsäng

  18 652 kr
 2. Spara upp till 10 068 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Ambassadör ramsäng

  13 995 kr
 3. Spara upp till 12 370 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Prestige ramsäng

  16 571 kr
 4. Spara upp till 12 490 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Diplomat Nordic Seamless paket inkl. bäddmadrass och sängben

  19 990 kr32 480 kr
 5. Spara upp till 7 530 kr
  Fri hemleverans
  Jensen

  Jensen Diplomat ramsäng

  10 750 kr

Jensen ramsäng – ett smart och bekvämt val

Dags för en ny säng? Då kan vi verkligen rekommendera det kvalitativa märket Jensen. Detta märke tillverkar både madrasser, sängramar, sängben och sängbord för att ge dig den allra bästa sömnen och sängupplevelsen någonsin. Det är inte förvånansvärt att Jensen är ett av de ledande märkena i Skandinavien inom detta område, det både märks och känns när man ligger i en säng från Jensen. När du handlar en Jensen ramsäng hos oss får du alltid en produkt av hög kvalitet som du kommer vilja njuta av i flera år framöver, något som du också kommer kunna göra. En Jensen ramsäng håller länge och får dig verkligen att längta till läggdags. En av Jensens mest välkända produkter när det kommer till Jensen ramsäng är deras Ambassadör. Denna är förstärkt med en extra kraftig ram, infällda ribbor och är även 100% dubbelfjädrade. Dess fjädersystem anpassar sig kontinuerligt till din skiftande liggställning och viktfördelning. Men detta är självklart inte allt, det finns många ramsängar att välja på med olika egenskaper och finesser, bland annat deras Diplomat, Original Prestige och Surpreme.

Sov gott med Jensen Ramsäng

Det är inte svårt att få sig en god natts sömn med Jensen ramsäng. När du handlar hos oss så finns det även möjlighet att få både bäddmadrass och sängben på köpet, och då väljer du själv vilka sängben som du trivs allra bäst med. Du kan också själv välja vilken färg på tyget som du tycker passar bäst. När du handlar din Jensen ramsäng hos oss finns det stora möjligheter till fri frakt, något som underlättar väsentligt. Detta gör att du på bara 4-5 veckor kan sova din första natt i din nya säng. Tänk på att du även alltid har 14 dagars öppet köp med fri retur om du inte känner dig fullt nöjd med din säng.