Sängben från Jensen

Få upp sängen från golvet på ett snyggt och stabilt sätt med hjälp av sängben från Jensen. Här hittar du spännande material, trevliga former och olika storlekar så att du ska kunna matcha benen med både sängen och stilen i ditt sovrum.

Få upp sängen med Jensen sängben

Jensen är idag en av de ledande tillverkarna av madrasser i hela Skandinavien, men de tillverkar även tillhörande produkter för sängar. Här ovan hittar du vårt sortiment av Jensen sängben där det finns spännande saker att välja mellan. Sängben behöver inte vara tråkiga för att de befinner sig under sängen, snarare tvärtom, de kan bli en förlängning till din säng på ett snyggt sätt och även matchas med din säng och resterande möbler för att skapa en snygg inredning i sovrummet. Vi erbjuder Jensen sängben som är både smala, runda, fyrkantigt konformade och kubiskt konformade, alla i olika storlekar och färger. Vill du satsa på det allra stilrenaste och mest minimalistiska kan du kika vidare på Jensens sängben som är långa och smala, antingen i polerat stål, svart stål eller i matt mässing. Dessa kommer också i olika storlekar så att du kan bestämma hur högt upp du vill att din säng ska komma. Att få upp sängen en bit ovanför golvet är både snyggt och det ger även ett extra utrymme under för exempelvis lådor eller andra saker du vill få undan.

Jensen sängben ger sängen stabilitet

En gnisslig och ostabil säng är aldrig roligt, detta är inget du kommer behöva oroa dig för när du köper Jensen sängben. Här får du hög kvalitet, robusta material och enkel montering för att ge din säng det stöd som den behöver. Jensen sängben säljes utan beslag, dessa finns nämligen förmonterade på Jensens alla sängar. Kör på ett säkert kort och köp ett av Jensen sängben för en skön och snygg säng. Hos oss kan du smidigt och tryggt handla dina Jensen sängben online eller så kan du även besöka vår fysiska butik. Vi levererar det hem till dig och bjuder alltid på 14 dagars öppet köp med gratis retur om du inte skulle vara helt nöjd.