Byråer från Mavis

En byrå är både en nödvändig och praktisk möbel som ger smarta förvaringsmöjligheter för dina kläder och tillbehör. Här hittar du snygga och stilrena byråer från det kvalitativa märket Mavis, som bjuder lika mycket på funktion som kvalitet och design.

 

 1. Mavis

  Höllviken byrå ljusgrå

  12 995 kr
  Finns i flera utföranden
 2. Mavis

  Höllviken byrå med 6 lådor vitpigmenterad ek

  14 995 kr
  Finns i flera utföranden
 3. Mavis

  Höllviken byrå vitpigmenterad ek

  16 995 kr
  Finns i flera utföranden
 4. Mavis

  Abisko byrå 5 lådor flerfanér

  18 995 kr
  Finns i flera utföranden
 5. Mavis

  Abisko byrå 6 lådor flerfanér

  18 995 kr
  Finns i flera utföranden
 6. Mavis

  Abisko byrå 6 lådor vitlack

  13 295 kr
  Finns i flera utföranden
 7. Mavis

  Abisko skänk flerfanér

  23 995 kr
  Finns i flera utföranden
 8. Mavis

  Abisko skänk vitlack

  17 495 kr
  Finns i flera utföranden
 9. Mavis

  Aoko skänk beige

  11 495 kr

En Mavis byrå bjuder på både stil och funktion

Om det är något som Mavis kan stoltsera med så är det att de kan möbler. Sedan 1917 har företaget sysslat med att tillverka möbler som håller hög kvalitet, snygga designer, smarta funktioner och bra hållbarhet, så man kan inte annat än att erkänna att de har lång erfarenhet och underbara möbler. En Mavis möbel passar in i de flesta rum och även i de flestas hem, oavsett stil, önskemål och behov. Varumärket skapar alltid möbler som du har stor användning för och som även blir fantastiska blickfång i din inredning. Här har vi tagit fram ett sortiment av möbler för dina kläder och tillbehör där du enkelt kan hitta en Mavis byrå som passar just för dig.

En möbel med variation

En Mavis byrå kommer i olika storlekar med olika antal lådor för att kunna erbjuda någonting för alla. Kanske letar du efter en stor och bred Mavis byrå för sovrummet där alla dina kläder ska få plats? Eller en mindre i hallen för alla mössor, vantar och andra ytterplagg. Eller kanske en lägre byrå i barnrummet så att barnen kan nå alla lådorna på egen hand. Välj bland olika material, färger, designer och storlekar och hitta din absoluta favorit. Med tanke på deras fantastiska hållbarhet så kommer denna möbel att kunna bidra till din fina inredning länge och väl utan att behöva bytas ut. De har också väldigt minimalistiska och stilrena designer som gör att de kommer kunna passa bra in i rummet oavsett hur din inredningsstil utvecklas med åren. Vi hjälper dig att handla din nya Mavis byrå både smidigt och tryggt direkt online. I vårt sortiment hittar du mycket att välja mellan för en trivsam shopping, och när du väl har lagt en beställning så skickar vi hem dina nya möbler till dig för att du ska slippa krångla med transport. Har du några frågor så står vår professionella kundtjänst redo för att hjälpa dig fram till ett lyckat köp.