Sänggavlar från Mavis

Mavis sänggavlar gör lika mycket för din säng som för hela sovrumsinredningen. Mavis är ett märke som är känd för sina högkvalitativa möbler som har lång hållbarhet, snygga och stilrena designer, och smarta funktioner. Mavis sänggavlar är verkligen inget undantag.

Skapa en snygg helhet med en Mavis sänggavel

Mavis har varit med sedan 1917 och är ett varumärke som vuxit i popularitet. De fortsätter att tillverka möbler av hög kvalitet och lång hållbarhet som kombineras med snygga designer och smarta praktiska funktioner, och idag är det inte ovanligt att Mavis möbler är en del av människors inredning. En av anledningarna till att Mavis välkomnas så varmt in i hemmen är tack vare deras klassiska och stilrena designer som passar in i de flesta inredningar. Oavsett i vilket rum du placerar en Mavis möbel kommer du snabbt att märka hur harmoniskt den smälter in på samma gång som den även sticker ut och blir ett blickfång. När det kommer till Mavis sänggavel är detta definitivt inget undantag, även här får du en möbel som gör mycket för rummets utstrålning.

En fin detalj till sängen

En sänggavel tar bort glipan mellan sängen och väggen och gör mycket med hela sängens utseende. Denna form av gavel skapar en ram till sängen som förvandlar den till en underbar inredningsdetalj. Mavis sänggavel hittar du i flera olika designer för att du ska kunna hitta den som bäst uttrycker din sovrumsinredning och personliga stil. Här kan du hitta snygga och naturliga träramar i ek, vita klassiska ramar som smälter in fint, mörka ramar som sticker ut, eller ribbade gavlar som ger en lite extra unik touch. Du hittar även Mavis sänggavel med hyllplan för dig som vill skapa extra förvaringsutrymme och kanske skippa sängbord. Välj din favorit och handla den tryggt och smidigt online hos oss. Vi skickar hem dina nya varor till dig och bjuder alltid på öppet köp för att garantera att du ska bli lika nöjd varje gång.