Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista
Fri frakt!

Virkelyst pall gulrandig

10 795 kr

Leverans: Fri hemleverans
+ 0 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: 1505887 Kategorier: , ,

Produktbeskrivning

Virkelyst hade sin utgångspunkt i att skapa inomhuskomfort i en utomhusmiljö. Serien består av en elegant soffa, stol samt ett soffbord. Virkelyst är väldigt enkel och elegant. Soffan och stolen är både en förlängning och förnyelse av Skageraks designtradition som fokuserar på tidlös design och hög kvalitet. Möblerna är ett elegant tillägg till både trädgården och terrassen. Soffan är användbar i en mängd olika sammanhang, från stugan till den stora staden, både inomhus och utomhus. Här visas pallen med dynor i gul och vitrandigt tyg.

Om dynan utsätts för kraftigt regn rekommenderar vi att du placerar den upprätt för att den ska torka snabbare. Om dynan blir smutsig är tyget är avtagbart och tvättbart.

Mått: Totalbredd, Totaldjup, Totalhöjd
Tb 75 cm, Tl 70 cm, Th 42 cm

Material dynor:
Outdoor Textile: Acrisol Listado utomhustextil i 100% färgad Dralon®. Tyget har hög färgfasthet och är tåligt mot smuts och väta.
Fossflakes Fossflakes är en 100% ren och allergivänlig polyethylene-fyllning känd för sin förmåga att få in luft mellan flingorna och på så vis bevara volym och form med tiden. Fossflakes är bra på att regulera temperatur eftersom materialet låter luft cirkulera i dynan.

Specifikationer

Varumärke

Skagerak

Material

Dralon, Fossflakes, Teak

Designer

Says Who

Vad våra kunder tycker om oss

Dela din stil med @kilamobler