Sänggavlar från Zebra Collection

Enkelhet, kvalitet och stilrenhet – det är ledorden som genomsyrar hela kollektionen av Zebra Collection sänggavlar. I detta sortiment får du en inredningsdetalj som på direkten ger din säng ett helt nytt utseende och ditt rum en ny känsla.

 

 1. Zebra Collection

  Kvarnby sänggavel vit

  Från: 2 299 kr
 2. Zebra Collection

  Nova sänggavel oljad ek

  Från: 2 450 kr
 3. Zebra Collection

  Nova sänggavel svart

  Från: 2 450 kr
 4. Zebra Collection

  Nova sänggavel vit

  Från: 2 250 kr
 5. Zebra Collection

  Nova sänggavel vitbetsad ek

  Från: 2 699 kr
 6. Zebra Collection

  Saga sänggavel vit

  Från: 1 799 kr
 7. Zebra Collection

  Silva sänggavel oljad ek 180 cm

  8 999 kr
 8. Zebra Collection

  Silva sänggavel svart 180 cm

  8 999 kr
 9. Zebra Collection

  Silva sänggavel vit 180 cm

  8 999 kr
 10. Zebra Collection

  Skanör sänggavel vit

  Från: 2 499 kr
 11. Zebra Collection

  Wilma sänggavel oljad ek 180 cm

  8 999 kr
 12. Zebra Collection

  Wilma sänggavel svart 180 cm

  8 999 kr
 13. Zebra Collection

  Wilma sänggavel vit 180 cm

  8 999 kr

Zebra Collection sänggavel ger sängen ett helt nytt utseende

Sänggaveln har hittat in i fler och fler sovrum, och det verkar vara en trend som aldrig riktigt försvinner. Gavlar finns i mängder av olika storlekar, material, färger och designer, och blir ett snyggt komplement till din säng. En så liten detalj som en sänggavel kan faktiskt tillochmed sätta hela sängen i nytt ljus och förändra känslan i rummet. Här i vårt sortiment hittar du enkelt en Zebra Collection sänggavel som får hela ditt sovrum att kännas som nytt igen. Märket erbjuder alltid snygga designer i kombination med hållbara material, så oavsett vilken av alla gavlar du väljer kommer du garanterat inte att bli besviken.

Hitta din gavel online

Zebra Collection tillverkar alltid produkter som präglas av både en enkelhet och stilrenhet, något som gör dem till solklara val i de flesta moderna och svenska hem. Tack vare deras val av minimalism är det lika enkelt som roligt att kombinera deras möbler kreativt för en snygg inredning. Välj bland sänggavlar i vacker ek, massiv valnöt, dunkla i svart färg, eller lite nättare vita och skapa en personlig inredning i ditt sovrum. Med hjälp av gavlar och andra accessoarer blir det lättare att sätta en personlig touch på rummet och känna sig som hemma. Hos oss får du tillgång till många av Zebra Collections vackra sänggavlar, och alla tillgängliga för en både smidig och enkel shopping online.