Min önskelista

Du har inga produkter i din önskelista än.

Dina favoriter sparas i webbläsaren. Vill du spara dem för att fortsätta handla på en annan dator/mobil kan du skicka dina favoriter i ett mail till dig själv eller till någon annan du vill dela den med.
Dela önskelista

Under Black Week erbjuder vi fri frakt på hela sortimentet Ange rabattkod BF21

Fri hemleverans

Pantry modul 2 teak/kalksten

25 995 kr

Leverans: Fri hemleverans
+ 0 SEK
Hur sker leveransen?
14 dagars öppet köp Fria returer 40 års erfarenhet
Artikelnr: 1600821 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Pantry Modul är en mångsidig arbetsstation som är utformad för att hjälpa till ute eller inne. Med sina två hyllor har det gott om plats för köksredskap, hantverksverktyg eller krukor och jord. Själva bordsskivan är gjord av naturlig kalksten medan ramen är tillverkad i teak. Bänken finns även  en mindre storlek.

Mått

Längd 114 cm, djup 60 cm, höjd 92,5 cm

Material

Kalksten är en naturlig sedimentär sten som består av olika mineraler från jorden, mestadels bestående av kalciumkarbonat. Den valda kalkstenen för Pantry Modul kommer från Norrvange på norra Gotland i Sverige. Stenen har en ljus sandgrå färg med varma nyanser. Bordsskivan är slipad slät som tar fram en matt och vacker yta.

Rengöring: Använd vatten och torka med en torr trasa. OBS: Fläckar från fett, fruktsyror och färger, t.ex. rött vin, bär, sylt, citron etc. kan inte tas bort, så var extra försiktig när du använder dessa produkter på bordsskivan. Se till att alltid använda en skärbräda och torka av bordsskivan efter användning. Det är också därför du aldrig ska använda sura eller slipande rengöringsmedel.

Underhåll: Eftersom materialet har en öppen ytstruktur är det mottagligt för fett och färg och kommer så småningom att omfamna en vacker patina. Om du vill fräscha upp ytan rekommenderar vi att du hittar en lämplig rengöringsprodukt för natursten och marmor. Om du vill behandla bordsskivan ytterligare kan kalksten behandlas med en ytfinish för att göra den mer motståndskraftig mot smuts och märken av användning. Exempelvis Marble & Stone protect.

Vinterförvaring: Under vintern är det lämpligt att förvara möblerna i ett ouppvärmt rum som ett garage eller källare. Det är dock möjligt att använda möblerna utomhus året runt.

Specifikationer

Varumärke

Skagerak

Material

Kalksten, Teak

Designer

Maria Zachariae

Längd

114 cm

Bredd

60 cm

Höjd

92 cm

Vad våra kunder tycker om oss

Skötselprodukter för teak och sten

 • Artwood

  Teak Shield Golden Care

  550 kr
 • Brafab

  Heavy duty wood cleaner

  290 kr
 • Brafab

  Teakolja 500 ml

  260 kr
 • Brafab

  Trärengöring 500 ml

  170 kr
 • Brafab

  Träskydd 500 ml

  250 kr
 • Leather Master

  Marble & Stone Protect

  218 kr
 • Leather Master

  Wax oil

  158 kr
 • Leather Master

  Protect Spray Wax

  123 kr
 • Grythyttan Stålmöbler

  Teak- och trätvätt 0,5 L

  300 kr
 • Grythyttan Stålmöbler

  Träolja 500 ml

  300 kr
 • Dela din stil med @kilamobler